Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Ulrika Skoog - 27 mars 2009 14:05

Förresten för en liten stund sen haglade det som bara den, hagel större än ärter...hjälp!! Var tog våren vägen??

Så istället för att titta ut får ni se den här söte lille grabben.

Av Ulrika Skoog - 27 mars 2009 13:12

Nej jag får ju inte glömma bort att skriva något om pappan till de här härliga fem!! Elvis har fullt upp med att vakta, han brukar ju i vanliga fall inte bry sig så hemsk mycket om saker som händer ute osv, men nu ska det skällas och morras! Här är det ingen som kommer in obemärkt! Han har full koll på allt och alla och bästa platsen är soffan utan för "valprummet"....för om han ligger där kan han snegla ner till Ginza och valparna. Ginza verkar tycka det är okej, det är bara vi människor som ibland menar att han inte behöver vara uppe. Men han håller sig på rätt avstånd...ja det verkar han och Ginza själva ha klurat ut...

Elvis är jätte bra med valpar och vi kan känna oss helt trygga med honom, hade han fått hade han nog helst legat i valplådan han också....


Igår kväll fick jag fler härliga besked så nu om allt går som det ska är ytterligare en av grabbarna tingade och ska bo nere på Österlen....dom är ju inte stora än men det känns väldigt bra att ha lite koll på läget redan, ja jag erkänner jag älskar att planera, att veta är mycket bättre än att inte veta, för mig iaf.


Nu ska jag och sonen äta lite...kanske blir det lite över till Elvis och Ginza....förresten, det brukar det ju nästan alltid bli.

Tills vi hörs eller ses....ha det gott!

Av Ulrika Skoog - 27 mars 2009 07:54

Tänk vad man vänjer sig snabbt! Att inte ha de små knorrande grabbarna i huset vore helt otänkbart och då är dom bara 4 dagar gamla.

Trots regn och rusk ute känns livet enkelt när man har så fina små knoddar att titta på.....

Ovido - Quiz & Flashcards