Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Ulrika Skoog - 18 mars 2009 10:09

Ja jag har varit jätte dålig på att skriva här, men det har varit mer rörigt än vanligt. Oskar åkte på maginfluensan, men tack o lov är han bra igen.


Ginza skulle ha varit badad och fotad, men med fullt upp av sonen så har det inte blivit av än... Hon mår iaf väldigt bra, äter, sover och njuter i fulla drag av vår solen och att rulla sig och tjocka magen på gräsmattan.

Överallt läser man att högdräktiga tikar ska ha små portioner mat flera gånger om dagen, men det funkar inte på henne, då blir hon helt otillfredsställd och bara leter mat. Så hon får sin mat två gånger om dagen som vanligt ungefär :-)


I fredags hade vi sista valpspekulant besöket innan valparna kommer, himla kul att träffa dom man pratat med i telefon. Det är alltid lika spännande att få reda på varför just dom vill ha en bedlington terrier.... Finns nästan alltid en speciell historia bakom valet av ras.


Idag väntar en cykelrunda med "Elvan", Ginza får stå över, men det verkar hon inte bry sig om...gillar mest att ligga på soffan eller valplådan ändå!

Sen rullar det vanliga vardagslivet på fast med extra pirr i magen då nedräkningen börjat.....


Må gott i vårsolen...

Ovido - Quiz & Flashcards