Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Hejdå Dino & Max!

Av Ulrika Skoog - 31 juli 2010 15:42

    

Här kommer den sista bilden på dom alla tillsammans i valpålder iaf!!


Idag har Erica och Marcus hämtat lille Dino! Vi önskar er stort lycka till med honom är säker på att han får ett härligt liv med er och hunden Yoshi!


Lite senare idag kom Lotta och Jessi för att hämta hem lille Max, vi önskar er också ett stort lycka till och är säker på att hunden Lea blir en bra lekkamrat!


Nu känns det allt lite tomt i valphagen men känslan i hjärtat och magen är bara fin  vet att jag hittat bra människor till valparna!


Hör gärna av er om hur det går! Ställ frågor om allt jag svarar mer än gärna!

// Ulrika

 
 
Ingen bild

Kerstin & Cello

31 juli 2010 22:12

Så fina allihop, Lycka Till!

 
Ingen bild

Erica

1 augusti 2010 11:33

Vilken färd det var hem igår! Det tog ungefär tio timmar :) Dino sov mesta tiden, gnydde lite ibland i början när han vaknade, men sen verkade han tycka att vi var helt okej ;)
När vi kom hem så fick Yoshi och Dino hälsa utomhus först, men efter en snabb nosning och ett litet skall från Dino så gick de åt varsitt håll och har inte varit speciellt nära varandra sen dess. Yoshi tycker Dino är läskig och han är sur på mig och Marcus, ligger mest och blänger på oss :P Men idag när vi var ute på fotbollsplanen sprang Dino och bet efter Yoshis byxor en liten stund utan att Yoshi brydde sig så de behöver bara lite tid.
Marcus har nu somnat på soffan, Yoshi på golvet under honom och Dino drömmer sött i sin hörna :D

 
Ingen bild

Lotta & Jessi

1 augusti 2010 19:22

Känns skönt att läsa att det känns bra för er :)
Och att det gått så bra med lille Dino med :)

Här hemma är det full rulle på lille Max, han är världens goaste. Resan hem gick bra, ca 2 timmar han ville inte sova, det var väldigt varmt och jobbigt i bilen, men inget pip lr nått, Inatt hade han sin filt brevid min kudde, och låg och sov hela natten, :) Idag har det varit full rulle här massa bus, och han attackerar Lea´s svans och öron, sliter och drar i henne. Men hon bara ligger och tar emot :) Han verkar ta det med väldig ro att flytta och han har varit väldigt efterlängtad :) Just nu ligger han under skrivbordet och sover.

 
Ulrika

Ulrika

1 augusti 2010 21:13

Hej hej!
Oj så kul att höra att allt gått bra med grabbarna! Det kändes himla fint att se dom åka med sina familjer! Hahaha stackars Yoshi!! ;-) Hoppas snart han kan tycket det är kul med lille Dino!

Lea verkar väldigt tålmodig för sin ringa ålder, härligt! Skönt att han sov hela natten.... Tänk här hemma är det bara töser kvar i hagen, känns lite tomt fast bra! Ginza har letat efter grabbarna men hon verkar ta det hela med ro!

Ha det fint och fortsätt gärna rapportera!
// Ulrika

http://www.optimal-flex.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ellie

4 augusti 2010 17:45

Vilken jätte fin bild på alla stjärnorna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika Skoog - 9 april 2013 09:58


  Föräldrar; SE UCH Blå Skuggand Joystick Swing * SE UCH Arc-en-ciel A Perfect Day.   Hane blå: Optimal Flex Edward Scissorhands Tik blå: Optimal Flex Dark Shadows Tik sand: Optimal Flex Finding Neverland.   Visst är dom fina? En val...

Av Ulrika Skoog - 17 juli 2012 13:37

Igår kom Thor och Michaela och hämtade sin lilla flicka! Enligt rapport gick det bara bra att köra hem till Malmö. Känns härligt att veta att de små är älskade och efterlängtade! Stort lycka till, vi ses snart igen! // Ulrika ...

Av Ulrika Skoog - 6 juli 2012 10:55

Ja vår alldeles egna fröken får vi ju inte glömma, igår fick hon en liten liten promenad i koppel, ja det gick bättre än förväntat.     Livet är fint och jag är en otroligt stolt uppfödare! // Ulrika ...

Av Ulrika Skoog - 6 juli 2012 10:47


Tänk att mina fina valpar hittat så fina hem. Tidigt i våras var Thor och hans sambo Michaela här och hälsade på, vi fikade och pratade hund! Tiden gick och dom berättade att dom nog skulle vänta ett tag med valp, helt förståligt man ska ha tiden...

Av Ulrika Skoog - 6 juli 2012 10:43

I tisdags flyttade Optimal Flex Sleepy Hollow aka "Astrid" med sin nya familj till Göteborg. Tora och jag har haft kontakt länge och nu äntligen fick hon sin alldeles egna Bedlington flicka. Astrid verkar ha det jättebra och jag har fått fina rap...

Ovido - Quiz & Flashcards