Alla inlägg den 25 april 2009

Av Ulrika Skoog - 25 april 2009 16:40

Ja med underbar vårvärme har nu valparna provat sina små tassar på gräsmattan i några dagar. Vissa är mer förtjusta än andra. Man börjar märka skillnader i deras personligheter. Ginza som är en riktig svansviftare, ja jag menar verkligen att hon i stort sett alltid viftar på svansen...verkar ha nedärvt detta till speciellt ett par tre av dom....så söta. Elvis viftar inte alls på svansen på det viset. En av grabbarna är dock otroligt lik Elvis i uttrycket!! Så fin... Alla verkar ju dock få väldigt bra huvuden, konstigt vore väl annat kanske??

Tyvärr har kameran inte varit med ute...hmmm måste be Jens fota dem.


Nu äter de iaf valpmat två gånger om dagen och får lite fil...det uppskattas och det är fem trinda herrar!


Deras stamtavlor har kommit, fick brev om det igår, men har inte hunnit hämta dom än. Nu har jag iaf fått reda på ett tilltalsnamn till, så såhär lång ska grabbarna heta följade....


Optimal Flex Extra Terrestrial--"Wille" ska flytta till Ellie och Rikard på Gotland, till halvbror Melker. (Optimal Flex Addicted.)

Optimal Flex Mars Attacks--"Tulo" ska flytta till Ulrika och Lars i Kivik.

Optimal Flex Space Invaders--"Sture" ska flytta till Tora i Malmö.

Optimal Flex Babylon Five--Ska flytta till Carina i Hässleholm.

Optimal Flex UFO Inferno -- Är fortfarande till salu.


Det känns så himla bra att ha så fina hem att skicka våra valpar till. Förstår att ni är sugna på att hälsa på och det är ni hjärtligt välkomna att göra.

Vet att jag inte riktigt funnits tillhand nu ett litet tag, men det har ju en anledning som kallas Sixten :-) Man blir lite mer grötig i hjärnan än vanligt men snart så är den nog nästa tillbaka igen, det får vi hoppas iaf.

Allt bara bra iaf... och tack snälla för alla gratulationer!!


Ovido - Quiz & Flashcards